Sauna Geldrop

Toe aan ontspanning en een heerlijke dag wellness? Dan is Sauna Geldrop de perfecte oplossing om je uit de dagelijkse sleur te halen! Ontdek het mooiste en uitgebreidste wellnessresort van Brabant. Sauna Geldrop biedt een hoop faciliteiten en beschikt over een ruim aanbod aan sauna’s, baden, behandelingen en wellnessfaciliteiten voor een heerlijke dag ontspanning. Sauna Geldrop is een wellnessresort die van kleinschaligheid houdt en geen massa’s aan mensen die een dag ontspanning zoeken. Door de kleinschaligheid van Sauna Geldrop ben je verzekerd van een optimaal bezoek in relaxte sferen voor een dag onstpanning. Het wellnessresort is overzichtelijk, persoonlijk en kleinschalig. Ondanks de grootte van Sauna Geldrop, geven zij toch de garantie waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen. Check de aanbiedingen voor Sauna Geldrop hier.

Faciliteiten Sauna Geldrop

Sauna Geldrop beschikt over een hoop faciliteiten ondanks haar kleinschalige wellnessresort. Je kan er zowel in de zomer als de winter genieten van een heerlijke dag sauna en onstpanning. Wij hebben de faciliteiten van Sauna Geldrop voor je op een rijtje gezet:

Faciliteiten binnen Sauna Geldrop

 • Dompelbad: Na een heerlijk bezoek aan de sauna kan je verkoeling zoeken in de buitenlucht, dompel jezelf in het dompelbad om je bloed sneller te laten stromen waardoor je een zeer aangenaam en verwkikkend effect krijgt.
 • Binnenbad: In het uitgebreide luxe binnen zwembad kan je heerlijk ontspannen met een prachtig uitzicht op de tuin. Kijk je liever naar een rustgevende openhaard, dan kan je deze aan de rand van het zwembad vinden. Daarnaast kan je lekker bubbelen in het binnenbad met een watertempratuur van 37°C
 • Stoombad: Sauna Geldrop beschikt over een heerlijk stoombad met rozengeur. De werking van het stoombad is vergelijkbaar met die van een sauna, de afvalstoffen van het lichaam worden door het transipreren uit het lichaam afgevoerd, de tempratuur van het stoombad is wel een stuk lager dan die van een sauna. Door de verzadigde lucht van het stoombad is je huid na het bezoek van het stoombad brandschoon.
 • Whirlpool: Heerlijk jezelf vergeven tijdens het bubbelen in een aangename tempratuur van 37°C
 • Zoutwaterbad: Drijven op het zouten water, het is niet alleen een beleving maar ook erg gezond voor jouw huid. Het zoutwaterbad revitaliseert de stofwisseling en ondersteunt de ontgifting van het lichaam. De concentratie van het zeezout is drie keer de hoeveelheid van de Middellandse Zee.
 • Voetenbad: Last van verkrampte voeten of als voorafje voor je dagje sauna? Kies dan voor het voetenbad, door de tempratuur van het voetenbad zullen jouw poriën open gaan staan in de huid waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Hierdoor zal het lichaam sneller en gemakkelijker gaan transpireren in de sauna.
 • Stoombad: Sauna Geldrop beschikt over een stoombad, ook wel het Turkse bad genoemd. De werking van het Turkse Stoombad is vergelijkbaar met die van een sauna, de afvalsstoffen worden door transpiratie uit het lichaam afgevoerd waar wel de tempratuur een stuk lager ligt. Daarnaast heeft het Turkse stoombad een heerlijke menthol damp wat de luchtwegen ten goede doet.
 • Caldarium: Dit is een type sauna die afstamt uit de Romeinse oudheid. De vloeren, zitvlakken en wanden zijn verwarmd waardoor je een heerlijk gevoel krijgt van warmte en ontspanning. Door de gemiddelde warmte is het lang uit te houden in de sauna, echter is er geen sprake van intensieve opwarming van het lichaam zoals dat bij een reguliere sauna. Het Caldarium is daarom bij uitstek geschikt voor beginnende saunabezoekers of om gewoon even bij te komen van de hitte van een normale sauna.
 • Chinese mint Sauna: Sauna Geldrop heeft een heerlijke Chinese mintsauna waarbij de boventemperatuur 95°C is en de  beneden temperatuur 50°C is.
 • Lavendel Sauna: De heerlijke lavendelgeur neemt je mee naar het zonnige Frankrijk. De aroma zorgt voor een ultieme onstpanning en heeft direct een kalmerende werking. De lavendelsauna heeft een gemiddelde tempratuur van 95°C en laat direct je spieren ontspannen.
 • Infrarood Sauna: De infrarood sauna is geschikt tegen vermoeide of pijnlijke spieren. Door de infraroodstralen zorgt deze sauna ervoor dat de stralen diep in de huid gaan. Door de warmte die inwendig wordt gecreerd gaat je lichaam hevig transpireren na 10 minuten.
 • Solekamer: Sauna Geldrop beschikt over een Solekamer, dit is een ruimte waarbij er een hoge, zoutige luchtvochtigheid hangt. Het zout komt direct in de lucht terecht waardoor de Solekamer uiterst geschikt is voor mensen met problemen aan de luchtwegen of dermatologische klachten. De Solekamer heeft een gemiddelde tempratuur van 40 graden.
 • Muziek Sauna: In de muzieksauna hangt er een hoge luchtvochtigheid met een gemiddelde boventemperatuur van 75°C en een beneden temperatuur van 40°C. Sauna Geldrop heeft een aantal muziekthema’s die elke week rouleren. Deze sauna is bij uitstek geschikt voor mensen die moeite hebben om zich te ontspannen.
 • Eucalyptus Sauna: In de eucalyptus sauna hangt een gemiddelde boventemperatuur van 65°C en een beneden temperatuur van 35°C. Door de aangename tempratuur en de eucalyptus zorgt deze sauna ervoor dat de transpiratie langzaam op gang komt waarbij de afvalsstoffen uit het lichaam worden gezweet.
 • ’t Hof van Geldrop: Uiteraard kan er tijdens of na een dag sauna en wellness geen gebrek zijn aan culinaire ontspanning, je krijgt immers altijd trek van een (intensieve) dag ontspanning. Het restaurant van Sauna Geldrop is centraal gelegen in het wellnessresort waar je terecht kan voor een lichte snack tot aan een drie gangen diner.
 • Lounge: In de lounge kan je heerlijk tot rust komen op de relaxede zitbanken. Hier wordt telkens onstpannennde muziek afgespeeld waar je heerlijk van in slaap valt.
 • Ligbeddenruimte: In deze ruimte kan je bij Sauna Geldrop volledig tot rust komen op een heerlijk ligbed.
 • Stileruimte: De stilteruimte is ingericht om tot rust te komen, hier kan je heerlijk in alle rust een boek lezen of een dutje doen.

Faciliteiten buiten Sauna Geldrop

 • Buitenbad: In het buitenbad van Sauna Geldrop kan je een baantje trekken of gewoon lekker ontspannen.
 • Whirlpool buiten: Buiten lekker bubbelen met een tempratuur van 37°C
 • Kneipp voetenbad: Sauna Geldrop beschikt over een warm- en koud voetenbad. In het voetenbad worden de reflexzones van de voetzool gestimuleerd. Door de warmte verwijden de haarvaten zich, waardoor de lichaamstempratuur oploopt en een ontspannen gevoel wordt gecreeerd.
 • Puuliiteri: Dit is een van de nieuwste sauna’s van Sauna Geldrop wat in het Fins ‘houten huisje’ betekend. Deze sauna heeft een temperatuur van ongeveer 60°C en op dit moment, met een knipoog naar de vertaling van de naam, een houtmixgeur.
 • Kelo Sauna: Deze authentieke buitensauna is gebouwd van Kelo-Hout. Wat deze sauna zo bijzonder maakt is het unieke en waardevolle hout die zilvergrijs en een typische rode kleur in de kern heeft. De sauna geeft een geur van dennen af waardoor de beleving nog unieker wordt.