Sauna de Heuvelrug

In Veenendaal is er een wellness resort waar je terecht kan voor Beauty & Wellness en Sauna. De Sauna bestaat al ruim 40 jaar en geeft daarom ook de garantie “garantie op gezellige ontstpanning’. De Sauna is gelegen aan de bosrand van het natuurgebied ‘De Utrechtse Heuvelrug’. De Sauna kent een ontspannende huiselijke sfeer van ultieme gezelligheid in een bosrijke- en natuurlijke omgeving.

Sauna de Heuvelrug was eerste instantie een vriendensauna waar enkel mensen uit de buurt of regio kwamen. In 1978 hebben zij veel veranderd op het gebied van haar imago, uiterlijk en hebben zij een grote aanpassing gedaan aan de inrichting van de Sauna. Eerst begon het met een zwembad, sauna en dompelbad. Maar nu beschikt Sauna de Heuvelrug over een ruim aanbod aan Sauna’s en Wellnessfaciliteiten.

Waan je zelf in een wereld van sauna en wellness bij Sauna de Heuvelrug met verschillende type sauna’s en thermen die afgesteld zijn op jouw behoeftes zodat jij alleen maar hoeft te ontspannen en kan genieten van een optimale sauna beleving. Sauna de Heuvelrug biedt een verzameling aan rituelen die je meenemen naar een hele andere wereld en de beste opgietingen. Daarnaast kan je bij Sauna de Heuvelrug terecht voor een stevige Hamam massage waar je hele lichaam onder handen wordt genomen.

Geniet van de hamam massage bij Sauna de Heuvelrug op een optimale manier. Met veel schuim en grote bewegingen wordt de huid en lichaam volledig onder handen genomen. Het hele lichaam wordt gescrubd, gewassen en gemasseerd met een schuimende zeep die wordt gemaakt van olijf. Daarnaast kan je bij Sauna de Heuvelrug terecht voor een speciale Ottoman Ghassoul behandeling in combinatie met een saunabezoek. De behandeling is een eeuwenoud modder ritueel dat bedoel is voor de reiniging en verzorging van het lichaam.

Openingstijden Sauna de Heuvelrug

Dagelijks: 11.00 – 23.30u
Keuken:   11.00 – 23.00u*

* Na 23:30u kunt u gekleed nog een drankje doen,aan de bar (tot om en nabij 0:00u)

Tarieven Sauna de Heuvelrug

SAUNA ENTREE  
LOSSE ENTREE € 29,50
   
VOORDEEL TARIEVEN
AVOND ENTREE (zo. t/m do. entree na 17:00u) € 22,=
VROEGE VOGELS
(bij inchecken ma. t/m vr. voor 12:00u!)
€ 24,50
KIDS ENTREE
(voor kinderen t/m 12 jaar entree tot 20:00u!)
€ 20,50
BADENKAARTEN EN ABONNEMENTEN:
10-BADENKAART (1jr geldig) € 230,=
10-BADENKAART voor 66+ € 175,=
MAANDABONNEMENT ONBEPERKT
EXTRA maand erbij (binnen 14 dgn na verloop)
€ 130,=
€ 110,=
KWARTAAL ABONNEMENT € 295,=
JAAR ABONNEMENT € 950,=
DUO-JAAR ABONNEMENT*
(**voor partners met hetzelfde woonadres)
€ 1650,=
AVOND ABONNEMENTEN:
AVOND KWARTAAL ABONNEMENT € 200,=
AVOND JAAR ABONNEMENT € 710,=
AVOND DUO-JAAR ABONNEMENT** € 1265,=
SAUNA BENODIGDHEDEN (in bruikleen):
BADLAKEN (klein/groot) €2,20/€3,50
BADLAKEN (groot) € 3,50
BADJAS (L t/m XXXL) € 4,75
BADSET (badjas + klein en groot badlaken) € 9,25
BADSLIPPERS (uitsluitend aan te schaffen!) € 5,=

 

*Kids in de sauna?
Onze sauna is toegankelijk voor alle personen die zich houden aan de huisregels en die de rust en (persoonlijke) hygiëne niet in het geding brengen.

*Voor kinderen gelden geen afwijkende regels, echter houden wij ouders verantwoordelijk voor de veiligheid en het gedrag. Wij zien sauna als een positief onderdeel van de algemene opvoeding waarvan enkel sprake is indien hier voldoende aandacht aan wordt besteed.

 

Overnachten Sauna de Heuvelrug

Als je liever niet te ver wil rijden na een heerlijke dag aan de Sauna Heuvelrug, hebben zij speciaal voor jou een aantal samenwerkingen met de volgende hotels: